Online cursus:

In 5 stappen starten met online ondernemen

 

Martje Boselie - social media beheer

Ben jij moeder of zwanger en wil je graag starten met ondernemen? Of ben je al gestart, maar twijfel je of de basis van jouw onderneming goed is? Dan is mijn online cursus “In 5 stappen starten met online ondernemen” perfect voor jou!

In deze cursus ga je in 5 modules de basis leggen voor jouw online onderneming. In video’s leg ik je alles uit over de stappen, daarnaast krijg je ook een werkboek vol met opdrachten zodat je gelijk aan de slag kan!

Het is een laagdrempelige cursus, welke je in een middag af kunt maken als je dit graag wilt. Wij moeders (to be) zijn al druk genoeg natuurlijk!

→ Korte video’s tussen de 5-10 minuten
→ Praktische opdrachten in het werkboek
→ Speciaal voor moeders (to be)
→ Je kunt direct aan de slag!

Nu voor slechts 37 euro

exclusief btw

Zet in 5 stappen de basis neer voor jouw online onderneming!

In de cursus volg je 5 modules, elke module is een stap dichterbij jouw eigen onderneming. De modules bestaan uit korte video’s en praktische opdrachten in het werkboek. Jij kunt gelijk zelf aan de slag!

 1. Jouw bedrijfsidee
 2. Ideale klant bepalen
 3. Praktische zaken
 4. Online zichtbaarheid
 5. Je eerste klanten krijgen
starten ondernemen moeder

Ik ben Martje.
Moeder & ondernemer.

Ruim een jaar geleden heb ik mijn vaste baan in loondienst opgezegd en gekozen voor het ondernemerschap. Ik liep vast in loondienst. Elke dag weer had ik een strijd in mijn hoofd. Ik wilde meer thuis zijn voor mijn kind, er kunnen zijn als hij ziek is, vrij willen zijn wanneer ik dat wil. Dit vrat zo aan mij, dat ik mijn baan heb opgezegd en ben gestart als ondernemer.

Deze cursus heb ik gemaakt vanuit mijn eigen ervaring. Welke stappen heb ik gezet, hoe kwam ik aan mijn eerste klanten, welke praktische zaken heb ik geregeld? Dit en nog veel meer leer je in de cursus “In 5 stappen starten met online ondernemen | voor moeders (to be)”.

Of je nu al jaren moeder bent, een baby hebt, zwanger bent of juist alleen een kinderwens hebt: deze cursus is er voor jou! Ik geloof in jou en ik wil dat alle moeders hun dromen najagen.

De eerste stap heb je al gezet door dit te lezen, nu is het tijd om door te pakken. Je kunt het, mama!

Na het volgen van de cursus:

 • Ga jij vol voor jouw dromen en doelen
 • Heb jij een bedrijfsidee gevonden wat bij jou past
 • Weet jij wie jouw ideale klant is en hoe jij deze kunt helpen
 • Weet jij welke praktische zaken je moet regelen
 • Heb jij de eerste stappen gezet naar online zichtbaarheid
 • Weet jij hoe jij aan jouw eerste klanten kunt komen
 • Staat de basis voor jouw online onderneming en kun jij lekker aan de slag!

Wat krijg je?

 • 5 modules welke bestaan uit korte video’s
 • Een werkboek met praktische opdrachten
 • Onbeperkt toegang, zodat jij deze cursus geheel in je eigen tempo kunt volgen
 • Mijn persoonlijke ervaringen en tips
 • Een hoop motivatie om te gaan knallen!

FAQ

Hoelang duurt de cursus?

De cursus bestaat uit 5 modules, welke elke een korte video hebben van 5-10 minuten en bijhorende praktische opdrachten in het werkboek. Je kunt er in een middag doorheen als je wilt, maar je kunt de cursus ook compleet op je eigen tempo volgen. Je houdt onbeperkt toegang.

Moet ik al een onderneming hebben voor deze cursus?

Nee, deze cursus is echt gemaakt voor vrouwen die nog willen starten met ondernemen. Heb je al wel een onderneming, maar twijfel je of de basis goed is? Dan is de cursus ook heel interessant voor jou.

Is er persoonlijke begeleiding?

Nee, deze cursus volg je zelf op je eigen tempo. Dit om de prijs zo laag mogelijk te houden en hem voor veel moeders (to be) toegankelijk te maken. Wel kan je in het afrekenscherm een 1:1 sessie erbij boeken voor een actieprijs. Dit is de perfecte aanvulling op de cursus om samen meer de diepte in te gaan. Let op: deze is te boeken vanaf 10 juni ’24 i.v.m. mijn zwangerschapsverlof.