Kom je bij mij op de koffie (of thee)?

Samen live aan de slag. Ik merk dat dit voor veel klanten het beste werkt en het is ook nog eens ontzettend leuk en gezellig! Daarom is ‘Coffee & Content‘ geboren. In een ochtend gaan wij samen aan de slag met jouw online zichtbaarheid! Dit doen we bij mij thuis in Gorssel (nabij Deventer) of op een locatie van jouw keuze.

Wat gaan we doen?

 Je kunt kiezen voor een sessie van 3 of 4 uur.

Het eerste uur gaan we aan de slag met jouw huidige online zichtbaarheid. We checken jouw social media kanalen: biografie, foto’s, reels, teksten, hashtags: alles lopen we na en geef ik feedback op. Als er tijd over is, kunnen wij ook nog naar jouw website kijken.

Het tweede uur gaan we een contentplanning maken voor minimaal 2 maanden. We kijken eerst naar jouw statistieken en op basis daarvan kiezen we welke dagen we content gaan plaatsen. We bepalen welke content je gaat maken en wanneer je die gaat plaatsen. Zo kun je thuis meteen aan de slag!

Het derde uur mag jij kiezen welke mini workshop je wilt volgen. Kies je voor een 4-uur durende traning? Dan krijg je ze allebei:

Canva: ik leer je hoe je de mooiste visuals maakt in Canva met zowel een Pro als een gratis account. We gaan ook meteen praktisch aan de slag, zodat jouw eerste posts al gemaakt zijn!

CapCut: ik leer je hoe je Reels/video kunt editen in CapCut (gratis programma), zoals ondertiteling toevoegen, tekst etc. We gaan ook meteen praktisch aan de slag, zodat jouw eerste reel klaar staat voor gebruik!

Hierna krijg je nog twee weken Whatsapp support zodat je met vragen mij een appje kan sturen en ik met je mee kan denken. Zo kun je echt goed aan de slag!

martje boselie online zichtbaarheid

Wat kost het?

3 uur (incl. 1 mini workshop) – 299 euro ex btw
4 uur (incl. beide mini workshops) – 379 euro ex btw

Dit is voor locatie Gorssel. Wil je graag een andere locatie, zoals bij jou thuis of een restaurant?
Dan komt er een kilometervergoeding bij van 0,23 per kilometer vanaf 20 kilometer.

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
3 uur workshop – 2 termijnen van 150 ex btw
4 uur workshop – 2 termijnen van 190 ex btw

martje boselie social media advies

Yes, dit wil ik!

Wil je samen 1:1 aan de slag? Super leuk! Coffee & Content is in te plannen vanaf september ’24. Zo kun jij na de zomervakantie gelijk lekker aan de slag en het najaar knallen!

Wil je een datum vastleggen? Stuur dan een mail of DM op Instagram (@martjeboselie.nl).

Ik heb er zin in om samen aan de slag te gaan!